Over ons

Hendrik Schaap, bakker met Friese roots is in 1992 gestart met bakkerij en winkel aan de Lange Nering te Emmeloord. Innoveren en vooruit denken zit Hendrik in het bloed.

In de afgelopen 30 jaar heeft Hendrik dan ook samen met zijn vrouw Lida het bakkersbedrijf uitgebouwd van lokale brood- en banketbakkerij tot een onderneming die de gehele Noordoostpolder voorziet van brood en banket van superieure kwaliteit. Met recht dé bakker van de Noordoostpolder.

Moderne bakkerij

In 2008 is er een nieuwe moderne bakkerij gebouwd in Marknesse waar een jong en enthousiast team elke dag met passie de lekkerste producten maakt. De vier winkels (Emmeloord West, Emmeloord Centrum, Marknesse en Vollenhove) zijn helemaal bij de tijd met een uitgebreid assortiment, lunchgelegenheid en er is altijd wat lekkers te proeven.

Marknesse sfeer 1
Sfeer Vollenhove horeca

Unieke streekproducten

Pronkstukken in het assortiment zijn de unieke streekproducten zoals het vermaarde Blokzijler Brok en de Schokker moppen. Daarnaast zijn de Friese roots zichtbaar in het assortiment met overheerlijke Friese Dumkes, Sukerlatten, Suikerbrood en natuurlijk Oranjekoek.

De nieuwe generatie staat inmiddels klaar om de bakkerij over te nemen, waarmee de toekomst van het bedrijf is gewaarborgd.

Brood- en banketbakkerij Hendrik Schaap: de warme bakker van de Noordoostpolder.